Pengumuman

Hubungi saya melalui SMS (013393 2766) untuk fast reply..

Tuesday, March 22, 2011

March Crochet Hat

Ha ini dia!..stok camni pun saya buat sekarang!
 ala-ala topi Made in China
kini boleh didapati di Malaysia
Malaysia Handmade with love from Krochetshop
Pemborong di alu-alukan..
20pcs ke atas..







Bootees March 2011

MB001

Ready Stock March 2011
Semua @ RM 18/pcs

MB002

MB012-sold to suraya
MB003 -SOLD


MB004- sold tu ashikin

MB005-sold to ashikin

MB006-SOLD

MB007-SOLD

MB008-sold to edja

MB009-sold tosuraya

MB010

MB011

Tuesday, February 15, 2011

Booties & Hat Custom Order Colletion








Thursday, February 10, 2011

Februari 2011 : Crochet Hat

Size : 2M - 1Y : RM 24
Code : FEB1101

Size : 2M - 1Y: RM 24
FEB1102


Size : 1Y-2Y 
Warna : Cream, Purple+Putih
RM 25
FEB1103


Monday, February 7, 2011

Ready stock Feb 2011

9 cm  : RM 17


Set NB- 4M : RM 38


10cm : RM 17


10.5 cm : RM 17


11 cm : RM 15


New Design : Size 10.5 cm : RM 18


9 cm  : RM 18 
NB - 4 M


10.5 cm : RM 18


Newborn - 3 M : RM 15


Set 3M - 1Y : RM 38


All handmade... Tempahan diterima


Wednesday, January 19, 2011

Pattern baru for my friends

New pattern! khas untuk Maslina
kawan sekatil masa kat Saina dulu..(dia kata atas)


Kalau ada saper2 nak tempah boleh la..
memang cun design ni & streachable..
kita tunggu testi Maslina nanti

Friday, December 31, 2010

Selamat Tahun Baru

Salam semua,

Sudah agak lama saya tak mengambil apa-apa tempahan kerana meluangkan masa dengan anak-anak sempena cuti sekolah. Sempena cuti sekolah ni..kami enjoy main air A'Famosa Resort, tinggal semalaman di Pengkalan Balak dan naik Melaka River Cruise kat Bandar Melaka di samping memancing kat laut. Anda bagaimana?  Bercuti di mana?
A famosa waterworld, Melaka
 Memang best! Jadi sekarang masa untuk on balik semua yang telah stop hanpir 2 minggu.

Sebagai pembukaan & menyambut tahun 2011 saya mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua pengunjung & Fan krochetshop(FB).

Sold - boleh tempah

RM 17 - saiz NB - 4M

RM 17 - saiz NB -4M

RM 17 - saiz NB - 6M

RM 20 - Saiz 3-12M

RM 35 - saiz NB - 6M
Berikut ada beberapa ready stock untuk Tahun 2011 yang saya kait untuk baby2 tahun baru..cepat tempah untuk bayi anda atau hadiah buat new year baby..

Monday, November 29, 2010

Name Headband

Salam semua...seribu kemaafan buat semua pengunjung dan fan fb krochetshop kerana blog saya agak lama tidak update disebabkan kesibukan menyiapkan tempahan headband nama yang sangat laris. Alhamdulillah...
Post ni just nak update gambar-gambar hasil kerja saya yang telah membuat saya bz sampai tak sempat update blog...ini sebahagiannya...Layannnn



actually banyak lagi gambar nak upload ..
tp gambar semua dlm hp pada hubby..*tukar pakai phone




 

Recommended Product

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

My Blog List

Krochetshop Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal